Без следа - Саймън Бекет

Без следа
Автор: Саймън Бекет
Обем: 352 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Софтпрес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2023-06-25
Нашата цена: 20.02 лв
 

Саймън Бекет е трилър майстор, популярен у нас с поредицата криминални шедьоври с д-р Хънтър. „Без следа“ поставя началото на нова поредица с нов главен герой – сержант Джона Коли от специализирания отряд на лондонската полиция.

Лондонски детектив открива ужасна истина, която хвърля светлина върху изчезването на собствения му син.

Сержант Джона Коли от специализирания отряд на лондонската полиция така и не се е възстановил от изчезването на сина му преди десет години. Самообвиненията разбиват брака му, отчуждават го от съпругата му и водят до скъсване на всякакви отношения с най-добрия му колега и приятел – Гевин Маккини...
До сегашния момент, когато Маккини му се обажда след цяло десетилетие мълчание с мистериозна молба за помощ. Мястото на срещата е още по-озадачаващо – улица „Касапски кей“, намираща се в мрачен край на Лондон край Темза, който липсва дори в навигацията на мобилните телефони.
А щом най-сетне пристига, намира ужасяваща сцена, след която нищо вече не е същото. И всяка следваща стъпка в разплитането на една дълго пазена тайна ще постави под съмнение доверието в колегите и в собствените му представи за правилно и грешно, както и теориите за изчезването на сина му.