Съучастници - Стив Кавана

Съучастници
Автор: Стив Кавана
Обем: 408 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Обсидиан"
Мека подвързия
Дата на включване: 2023-06-17
Нашата цена: 20.02 лв
 

Убийствата на Пясъчния човек са разкрити. Даниъл Милър е убил четиринайсет души, преди да изчезне. Съпругата му Кари сега е изправена пред правосъдието като негова съучастничка. ФБР, прокуратурата, медиите и цяла Америка смятат, че тя е знаела за престъпленията на съпруга си и му е помогнала да ги прикрива.

Еди Флин не поема случаи, ако не е убеден в невинността на клиентите си. Сега той трябва да докаже пред съдебните заседатели и пред света, че Кари Милър е просто поредна жертва на Пясъчния човек. Тя не е познавала тъмната страна на съпруга си и не е участвала в убийствата – така смятат Еди и неговият екип. Но засега те са единствените, които ѝ вярват.

Гейбриъл Лейк, бивш агент на ФБР, сега е частен детектив, който води лична вендета срещу Пясъчния човек.

Когато Кари Милър е изправена пред съда, Пясъчния човек е принуден да излезе от скривалището си, за да я отърве от доживотна присъда. Готов е да убива, за да я защити, и всички свързани по някакъв начин с делото, са потенциални жертви.

Дори Еди Флин…

Стив Кавана е роден и израснал в Белфаст, Северна Ирландия. На осемнайсетгодишна възраст се мести в Дъблин, за да следва право. Понастоящем практикува гражданско право и е участвал в някои големи дела. През 2015 г. става част от програмата Amazon Rising Stars. Всички негови романи получават номинации за различни международни награди и често ги печелят. Прочут е по света с трилърите си за Еди Флин.

В България нашумява през 2018 г. с романа си „Тринайсет“, който се радва на голям читателски интерес.