Самоличност - Нора Робъртс

Самоличност
Автор: Нора Робъртс
Обем: 528 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2023-06-17
Нашата цена: 16.19 лв
 

Той е откраднал самоличността ѝ. Сега иска да отнеме живота ѝ. Докъде ще стигне тя, за да си върне отнетото?

Новият трилър на Нора Робъртс разказва за смразяващото коварство на един мъж и за борбата на една жена да си върне живота.

Морган Олбрайт, дъщеря на военен, най-сетне се е установила в приятен квартал в предградията на Балтимор. С работата си като барманка и с помощта на съквартирантката си Нина, Морган успява да погасява вноските по ипотеката. Веднъж с Нина организират вечеря и посрещат в дома си Люк, чаровен компютърен специалист, с когото Морган се е запознала в бара. Оказва се, че е пуснала в дома си чудовище – парите и бижутата са изчезнали, колата я няма, а Нина е убита.

Люк е хладнокръвен измамник, който си набелязва определен тип жени, краде пари и самоличности и накрая постига истинската си цел – убива.

Фактите, които агентите от ФБР разкриват, са смразяващи. Не Нина е била мишената на убиеца, а Морган. Кошмарите тепърва започват. Тя е принудена да отиде при майка си във Върмонт и да опита да изгради живота си отново. Убиецът обаче още е на свобода и преследва нови жертви. И не е забравил за Морган.