Лабиринтът - Нелсън Демил

Лабиринтът
Автор: Нелсън Демил
Обем: 464 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2023-06-17
Нашата цена: 16.19 лв
 

В съвременната литература няма друг герой като Джон Кори. Неговите ехидни шеги и брутална дързост в сблъсъците с престъпници са неподражаеми. И в този роман Нелсън Демил е грандмастър на увлекателните криминални истории.

Бук Рипортър

Джон Кори, покритият с белези от рани детектив в борбата с терористи и чужди разузнавачи, отново безделничи по неволя на плажа в Лонг Айлънд след поредния гаф с началниците си. Горчивият му опит и в професионалния, и в личния живот не е повредил рецепторите му за добро уиски, на което се наслаждава на верандата на вуйчо си, когато...

Когато внезапно се появява една от бившите му любовници – Бет Пенроуз от местната полиция – с изненадващо предложение за работа. Джон трябва да реши едновременно иска ли да премине в частния сектор и желае ли нова връзка с Бет.

И преди да се опомни, е въвлечен в разследване на поредица от убийства и смайваща корупция сред политици, полицаи, съдии и прокурори. А с неговата пристрастеност към риска е неизбежно отново да бъде на крачка от фаталния край...

Нелсън Демил отново доказва, че е великолепен разказвач, с оплетения сюжет и изненадващите обрати в тази мрачна история. И отново проявява майсторството си в диалозите и напрежението до последния момент.

Мистъри & Съспенс Мегъзин