Еротични фантазии - Петър Дончев

Еротични фантазии
Автор: Петър Дончев
Обем: 230 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Фабрика за книги"
Мека подвързия
Дата на включване: 2017-07-09
Нашата цена: 16.38 лв
 

Романът разказва историята на една жена и нейната чувственост през сексуалните й изживявания и фантазии. Интересното е, че през всичките над 200 страници не можете да откриете нито един вулгарен глагол или грубо сравнение. Да описваш с думи секс и да не звучиш като евтин порно филм не е лека задача и определено предизвиква въображението на автора в търсенето на метафори.

Сексът, страстта и любовта не винаги успяват да се съвместят така, както ни се иска, но в „Еротични фантазии” авторът описва прекрасно и трите, като същевременно вдъхва усещане за спокойствие и комфорт. Финалът на книгата обаче е подвластен на истинския живот – такъв, какъвто виждаме всеки ден и какъвто не винаги ни харесва, но трябва да приемем.

Авторът Петър Дончев е по професия актьор. Казваме „професия” защото не са много хората, прекарали целия си професионален живот в театъра - от завършването на НАТФИЗ до пенсионирането си. Дончев е играл в редица театри, участвал е и в множество филми, телевизионни сериали и постановки.

Лилия Огнянова