Ангел за всеки ден. Как да откриете своите ангели хранители - Джени Смидли

Ангел за всеки ден. Как да откриете своите ангели хранители
Автор: Джени Смидли
Обем: 192 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ентусиаст"
Мека подвързия
Дата на включване: 2013-10-30
Нашата цена: 12.46 лв
 

Имам ли свой ангел?

Грижи ли се моят хранител за мен?

Как мога да вляза във връзка с него?

Възможно ли е да получавам ангелска помощ и насоки?

Това са само част от въпросите, които редовно получава в писма от своите читатели световно известната специалистка по общуване с ангелите Джени Смидли. Именно те са вдъхновението и основата за създаването на тази книга.

„Тъжно е, но е факт – някои хора все още смятат, че не заслужават да имат собствен ангел!“ – споделя Смидли. Затова тя решава да събере на едно място всички вълнуващи разкази за ангелски срещи, случили се както при изключително драматични обстоятелства, така и в ежедневието, и да добави полезни съвети за това как да се свържем с нашите ангели и дори да получим доказателства за присъствието им. След като прочетете книгата, вие ще се убедите, че абсолютно всеки човек (а дори и четриногите ни приятели!) има свой ангел хранител. И това ще промени живота ви!

За авторa

Джени Смидли е уважаван духовен учител, терапевт и съветник. Освен писател и журналист, тя е телевизионен и радио водещ. Джени е редовен автор в специализираните издания за изотерика във Великобритания и е участвала в телевизионни предавания, в които говори за вълшебната сила на ангелите и съществуването на живот след смъртта. Тя има уникалната дарба да прави лични портрети на ангели, което я утвърждава като търсен консултант и уважаван автор на различни статии и трудове.Живее в красивото графство Съмърсет, заедно със съпруга си Тони, с когото са женени повече от четиридесет години.