Пророчеството - Джон Килгалън

Пророчеството
Автор: Джон Килгалън
Обем: 396 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Апостроф"
Мека подвързия
Дата на включване: 2012-06-14
Нашата цена: 10.91 лв
 

Дебютният роман на Килгалън "Пророчеството" е трилър в стила на "Шифърът на Леонардо", но с акцент върху съвременния ислямски тероризъм. В него не се набляга толкова много на историческата част, което превръща в потенциални негови читатели и почитателите на политическите трилъри. Изключително интересно и динамично четиво, "Пророчеството" буквално изстрелва Килгалън право във висшата лига с изкусно изтъкан разказ за международни интриги и шпионаж.

ОТКРАДНАТ РЪКОПИС

Ню Йорк
Писателят Сам Тайнън е брутално нападнат, а новият му трилър – изтрит от компютъра му. След това започват да се случват събития в световен мащаб събития, които отразяват точно онези, описани в непубликуваната му книга.

ДРЕВНО ПРЕДСКАЗАНИЕ

Прованс
Специалистът по Нострадамус Жан-Пиер открива изчезнало пророчество и подозира, че в него се крие ключът към събития, които ще доведат до глобална катастрофа.

УЖАСЯВАЩО НАДБЯГВАНЕ С ВРЕМЕТО

Лондон
Агентът на МИ 5 Адел ал-Шафир се изправя пред нова терористична заплаха заплаха, в която се крие таен сценарий за унищожение.Възможно ли е новата книга на Сам да е ключът към тероризма, завладял света? Сбъдва ли се пророчеството? Адел трябва да спечели доверието на Сам... но времето изтича. За всички тях.