Елитни убийци - Сър Ранулф Файнс

Елитни убийци
Автор: Сър Ранулф Файнс
Обем: 424 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Intense"
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-09-09
Нашата цена: 14.55 лв
 

"Завладяващ роман за действително съществувал отряд от британци, поели задължението да елиминират банда хладнокръвни наемни убийци. Високооктанов съспенс и неумолимо преследване на всяка страница." - The Time

Четирима британски офицери от Британските спецчасти (SAS) умират един след друг, а причините за смъртта се приписват на нещастно стечение на обстоятелствата или заболяване. Не след дълго се установява общата нишка, свързваща жертвите: участието им във военна мисия из пустинните райони на султаната Оман, където са воювали на страната на султана и в резултат на действията им животът на съперникът шейх е непоправимо разрушен. Шейхът наема професионалните убийци, известни като "Клиниката", които последователно и хладнокръвно да елиминират нарочените бойци и да спасят гордостта му. Същите наемни убийци сега са под прицела на нелегална група от SAS, действащи под името "Перата", събрали се да проследят "Клиниката" и да въздадат възмездие за смъртта на офицерите.

Дали ще успеят да спрат професионалните убийци и силата, която движи "Клиниката" и се води от своето брутално разбиране за справедливост?

Бившият офицер от SAS, елитен боец и прочут изследовател, Сър Ранулф Файнс използва изключителните си познания, за да изгради удивителен трилър, вече превърнат и в мащабна кинопродукция с участието на Робърт де Ниро, Джейсън Стейтъм и Клайв Оуен.

"Нещо винаги се обърква, дори в най-изкусно замислените планове. Важно е да се намерят хора, готови да поемат този риск. " Сър Ранулф Файнс

Джейсън Стейтъм, Клайв Оуен и Робърт де Ниро идват в спиращ дъха екшън – от 30.септември в кината!