Кокаин. Книга четвърта - Атанас Панайотов

Кокаин. Книга четвърта
Автор: Атанас Панайотов
Обем: 138 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "ВСУ Черноризец Храбър"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-11-15
Нашата цена: 8.65 лв
 

— Трябва да убием Луканов! - крещеше Илия Зъбчето в слушалката на мобилната моторола и се тресеше целият от нерви.

— Трябва! - усмихна се Генерала самодоволно н изгледа мъжете до него - „топ" милиционера Ботьо Ботев и Анатолий Кравчук, представител на украинското КГБ.

Ангел Стойчев спеше дълбоко. Бившият заместник началник на Софийско градско управление на МВР и началник на 8-мо Районно до падането на Тодор Живков от власт сънуваше сладки, приятни и блажени сънища. Сънуваше пари. много пари. До смяната на „народната власт" с „демокрация" той беше един обикновен милиционер, макар и с чин генерал, в системата на вътрешното министерство, което му позволяваше да живее по-добре от останалите граждани в страната, но не чак толкоз, колкото след преминаването от „тоталитаризъм" към „капитализъм". И както повечето свои колеги - полковници и генерали - получаваше само една заплата на месец. А заплатата не бе хич висока. Няколкостотин лева. И след смяната на социализма (почти стигнал до комунизъм) с капитализъм, на него му се отдаде възможност да прави доста пари. Както и на останалите му колеги - генерали. С тексасеца Рон и емигранта Чарли започна да вкарва цигари. Предимно Rothmans и Marlboro. Но цигарите са си цигари, а къде по-едри работи има...

Телефонът започна да звъни продължително и настойчиво. Генералът живееше в панелен блок в кв. Младост 1А и когато телефонът звънеше, се чуваше във всички околни апартаменти.