Датата на моята смърт - Марина Юденич

Датата на моята смърт
Автор: Марина Юденич
Обем: 336 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Персей"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-10-20
Нашата цена: 9.08 лв
 

Сент Мориц. Млад и самоуверен руски олигарх загива по време на ски в елитния зимен курорт. Според медицинските и полицейските заключения причината е нещастен случай.
Цюрих. В една от най-големите швейцарски банки е получено странно разпореждане относно сметката на олигарха. Направено е три часа и половина след смъртта му. От самия него.
Москва. Бившата съпруга на олигарха, с която той неочаквано се е развел преди половин година, все още го обича. Смъртта му я въвлича в поредица от необясними събития, които поставят на изпитание чувството й за реалност и вещаят фатален за нея край. Но тя трябва да открие дали любимият й мъж е бил човек с опасни амбиции, поддал се на изкушенията на властта. И какво иска от нея, макар и мъртъв...

Авторката на “Сент Женвиев дьо Боа” и “Антикварят” майсторски заплита в едно човешки съдби, мистична атмосфера и криминален сюжет.
Потомка на известен дворянски род, юрист и психолог, шеф на пресслужбата на Елцин, политически журналист и пиар, Марина Юденич сега е сред най-популярни писатели в Русия и отвъд границите й.